Λαυριο Φωτια : Φωτιά τώρα: Φωτιά στο Λαύριο, ζητήθηκε απομάκρυνση των ... : Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται.

Λαυριο Φωτια : Φωτιά τώρα: Φωτιά στο Λαύριο, ζητήθηκε απομάκρυνση των ... : Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται.. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε:

Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται.

Φωτια Λαυριο - Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο στο ...
Φωτια Λαυριο - Πόσα άτομα επιτρέπονται στο αυτοκίνητο στο ... from cdn.cnngreece.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε ένα δύσβατο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο.

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της δευτέρας (16/8) και βρίσκεται σε εξέλιξη στο μαρκάτι λαυρεωτικής, με την πυροσβεστική να φτάνει άμεσα στο σημείο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά.

Φωτια Λαυριο - Fwtia Sthn Kea Erxontai Enisxyseis Apo ...
Φωτια Λαυριο - Fwtia Sthn Kea Erxontai Enisxyseis Apo ... from cdn.cnngreece.gr
Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτια ειναι πολύ μακριά (νοτίως της ε.β.ο. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του! Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα.

Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού.

Εσπευσμένα στη μεγάλη φωτιά στο Λαύριο ο Νίκος Χαρδαλιάς ...
Εσπευσμένα στη μεγάλη φωτιά στο Λαύριο ο Νίκος Χαρδαλιάς ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. H φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας.